Veel Gestelde Vragen

Veelgestelde vragen van onze klanten

Hoe weet ik zeker dat ik een echt document ontvang en geen vervalsing?

Wanneer we uw document naar u verzenden, voegen we ook een bevestigings-cd, een telefoonnummer en een link naar de database toe die u kunt gebruiken om de authenticiteit van uw document te verifiëren. Met de verificatie-cd kunt u de informatie bekijken die volledig is vastgelegd in het veronderstelde databasesysteem. U ziet uw gegevens in het systeem, uw document is een echt document.

Waarom zou ik je vertrouwen?

Wij zijn professionals op dit gebied en hebben het met 100% succes gedaan. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van documenten die wij hebben gemaakt. We ontvangen dagelijks minimaal 6 tot 12 bestellingen van potentiële klanten. Deze klanten bevelen onze diensten altijd aan bij derden na ontvangst van hun documenten. Wees dus zeker van onze legitimiteit.

Mag ik uw documenten legaal gebruiken?

Ja graag! De documenten die we uitgeven zijn dezelfde als die van de autoriteiten. We gebruiken dezelfde kwaliteit materialen die door de autoriteiten worden gebruikt en we registreren alle klantinformatie in het vermeende databasesysteem en de overheid erkent het document. Om deze reden zijn al onze documenten origineel en wettelijk goedgekeurd door de overheid. Daarom moet u ze gebruiken als onbeperkte juridische documenten.

Kan ik mijn documenten bij jullie verlengen?

Ja graag! Zodra het document verloopt, kunt u contact met ons opnemen om een ​​verlenging aan te vragen en het oude document op te sturen, zodat we informatie kunnen krijgen over hoe uw nieuwe document zal worden behandeld. Zelfs als we uw document maken en het willen vernieuwen, kunt u nog steeds contact opnemen met de autoriteiten, aangezien uw gegevens al in het systeem zijn geregistreerd.

Hoe lang duurt het om een ​​rijbewijs te halen?

Vanaf het moment dat u uw gegevens met elementen van uw identiteit invult om het rijbewijs te verkrijgen, moet u 5 tot 6 werkdagen wachten op de afgifte van het document.

Open chat
Hoe kunnen wij u helpen?